nyårsafton !

nu sitter jag och anna här jätte fina hihi ! Vi ska snart äta muums och sen ska vi till syllan , mammas kompis och sjunga karaoke , sen ska vi till anna och mysa ! Hoppas ni alla får det jätte trevligt , puss puss !






love you my bestfriend !

klar !

Nu har jag badat hihi , asså inet hela dagen. men det är bara det jag har gjort nästan , förutom att inet ha gjort något alls typ ! Jo jag har tittat på film och fotat lite haha! jag har haft otroligt tråkigt. Men jag orkade inte vara med någon , jag ville bara ta det lungt !


Haha sen så hade jag fått en komentar om att jag har löshår och att dte är så jävla fult blablabla. Då tycker du att mitt hår är fult för jag har inte alls löshår , bara så du vet !



this i

godmorgon

godmorgon allihopa !

Idag ska jag bara vara hemma. Först ska jag bada , plugga och plugga ! Jag har lite rester från kurser , tråååkigt ! Skriver mer i kväll nu ska jag bada :)!

...






mememememe

nu väntar jag bara på anna , hon skulle till centrum med hennes mamma sen så skulle vi vara . vänt vänt vänt ! Sen så tog jag lite foton på mej hihi inte seriöst.Men så här der jag iallafall ut i dag !

   

svart t-shirt MQ 59 :-
linne under ? 100 år gammal
tights gina tricot

eftersom ajg inte har något att göra så säger jag hur jag sminkar mej , mobba mej inte !

först tar jag dag kräm med lite brunt i så jag får lite färg , sen tar jag min älsklings mascara kanebo , bara några drag , sen tar jag den klassiska hm pudern , som jag tar lite på kinderna . Sen är det klart! jag sminkar mej inte alls mycket , inte så det skadar på huden så mycket iallafall ! ha en jätte bra dag , kram!




mys

nu sitter jag här och äter toffifee tror det stavas så. Har en stor härlig t-shirt på mig med mjuckisar. har mina dans kläder på mej , jag längtar som en tok tills dansen börjar igen! Ja , jag har inget något mer att skriva om , hooppas ni får en bra kväll ! Kram

Föresten jag vet inte riktgt hur bra min blogg är , men om ni kanske kan säga något jag ska a med eller något ? puss hej

inget att skriva om . bara skit

Nu sitter jag framför datorn med fettigt hår och luktar illa. Tvättmaskinen är på så jag kan inte duscha. Sen så skulle jag ju vara med Jennifer i dag och jag skulle vara där ett, men nu vet jag inte. Jag kan ju inte gå ditt såhär. Så jag kanske åker hem till mamma lite tidigare.

Jag vaknade vid tolv nu för en halvtimme sen ungifär , jag ringde mamma och pratade lite. Vi ska ju vara hemma på nyårsafton, tråkigt! Men mamma tycker jag är för liten för att vara ute , det är ju hon som bestämmer så ja kan ju inte gör något åt saken. Men Anna min sötaste bästavän kommer ju till mig så vi ska ju mysa. Sen kanske jag ska sova hos henne , eller jag har inte ens pratat med henne om det hihi !




Bloggar mer sen , ha en bra dag kram Kristina

tänk om ..

sitter och tittar på ett päron till farsa nu , är riktigt bra ! Sen så tittar jag på hundar på blocket , ooooooh jag vill ha en hund mer än något annat ! Nej men nu ska jag titta klart och fortsätta drömma !

"shopping"

jag vaknade 11 ungifär , då tog jag på mej kläderna och gick ner till jakobsberg centrum för att rea handla hihi ! Ganska äckligt för jag hade inte ens speglat mej eller borstat tänderna innan jag gick ner haha ! Jag fick med mej en väska , lite klämmor till håret och en svart och en vit t-shirt till dansen :D. Sen träffa jag Jennifernär jag gick hem , min granne här hos pappa ! Gud , det var typ 89700 år sen jag träffa henne , så vi bestämde att vi skulle göra något i morgon !






min undrbara väska för bara 250 :O ! Jag hade tråkigt så jag la på dom där grejerna !

ulla nästa

nu slänger jag ut en liten dagens här , vi ska snart till ulla och äta middag ! Ha en bra kväll puss !


svarta jeans bikbok , pärlhalsband ? , linne ? och blå tröja typ från veramoda ! Vera moda äffären finns i rönninge centrum vid den där gula villan ! Säljer även only kläder , köpköpköp där !

första gången i mitt liv !

för första gången i mitt liv tänker jag spara mina pengar jag har fått i julklapp hihi ! fast jga har bestält från hm för 500 tror jag :) En cardigan , en väska , lite smink och smink tillbehör . Jga har ungifär 1500 kvar som jag ska spara till våren eller sommaren ! Ha en bra dag puss hej !

nu är jag 13 år , äntligen !

först vill jag bara säga grattis till mej hihi ! Jag blev väckt av min mor och min bror vid halv 8 i morse :O! Jag fick smycken , bok , typ skum till badet och mamma bjuder mej på en musikal på göta legon :) ! Tack  . Av ulla min låtsas mormor fick jag paradis haah ikväll ska jag mumsa i mej det :D !

OOOH , är grymt avensjuk på alla som fick playstation 3 i julklapp , jag som ville ha playstation 2 ... Men jag fick inte BAAAAAAAAAAJS ! Jag skulle vilja ta dom pengarna jag har fått och köpa det men jag vill inte , det här är liksom det mesta jag får på hela året och jag vill liksom spara tills sommaren och sånt , FAAAAAAAAAAAN OCKSÅ !

jag älskar JULEN !

ja vad ska jag säga ? Vi har ätit mat och öppnat julklappar idag hihi ! Nu sitter vi och spelar TP , men jag ville inte vara med längre eftersom jag blir arg när jag inte har rätt haha så jag valde att skita it ! Ha det jätte bra , nu är jag 13 om ungiför 3 timmar haha :) ! Hej då ha det jätte bra

muuuums

nu har jag laddat upp tills i morgon! Ätit lussebullar , knäck och druckigt julmust ! Nu ska jag fortsätta titta på bingo lotto hihi !



allt är klart , sköönt !

stockholm med mamma och anders var jätte trevligt. Jag fick hem ett par örhängen till mej och ett par till anna.Sen hammarby strumpor till mina underbara bröder i julklapp.Sen så hittade jag en massa jag måste köpa sen hihi !När vi kom hem så gick jag och mötte anna för att ge henne hennes julklapp och jag fick min julklapp och min födelsedagspresent ! I julklapp fick jag en svart ögonskugga precis vad jag ville ha ! I födelsedagspresent vet jag ej för den ppnar jag på min födelsedag , det är snartsnart dagen efter julafton hihi läääängtar ! Nu ska jag ta lite lussebullar , muums ! GOD JUL ALLIHOPA

playstation ?

ooh sitter här och har jätte tråkigt , nu vill jag verkligen ha ett playstation 2 , singstar och guitar hero ! Fast jag kommer aldrig ha råd med det , inte mamma heller ! BAJS !

snart är det jul !

Sitter framför min lilla bebis nu och är äcklig , mitt hår är så fettigt ! Usch . Idag ska jag,mamma och farmor åka till icamaxi och julhandla mat ! Sen när vi kommer hem ska vi göra knäck muums! Juste eftersom jag har fått den här datorn nu , värdens finaste . Aja så ger jag mamma min gammla så vi har mer pengar till sommaren så slipper hon köpa någon ny . Fast jag ska nog försöka säga att jag kanske kan få en vit kofta och ett par skor hihi! Nu ska jag äta frukost puss puss !

webbkamera

jag är ju hos pappa så jag har ingen bra kamera här , så jag får nöja mej med min webbkamera hihi !







tråååååkigt !

sitter hemma hos pappa med min dator på bordet , jag kan inte fatta att jag har fått en helt egen dator haha . Fast jag hade ju en annan , som står hemma hos mamma fast den är typ 1oo år gammal. Ska nog sälja den till min bror eller mamma , så kan jag köpra playstation hihi ! Den här webbkameran jag har innbyggd på den här datorn är skit bra eller den är iallafall bättre än min mobil kamera ! Nu ska jag fortsätta titta runt på internet lite puss puss !




ingen bra bild på mej men så här är iallafall webbkameran :) !

julklapp , värdens bästa julklapp !

för typ 2 timmar sen så kom jag och johan hem till pappa :) , eftersom vi inte ska fira jul hos han den här julen fich vi öppna våra julklappar nu , johan fick pengar och jag fick värdens bästa julklapp och födelsedagspresent . Det var liksom tillsammans eftersom det var specilt ! JAG HAR FÅTT EN DATOR  !! SKRIVER PÅ DEN NU !  Det är inte en vanlig dator elle rjo det är det men inte för mej haha ! Den är liten , jätte liten och blå ! OMG ! Jag döör !Den har webbkamera också , haha den är as söt !
titta bara på min lilla bebis !


du är min bästavän idag , imorgon föralltid !


mys med familjen

efter jag hade städat åkte jag och mamma in till stan innan vi skulle till tandläkaren och sen möte upp sara ! VI köpte några julklappar till familjen , ett spel komme rinte ihåg vad det heter , 4 eltandborstar till familjen en rosa till mej :) . Sen en bok till mej "linas kvällsbok". Tandläkaren gick jätte bra , det gick bra och möta up sara också ! Nu ska vi spela "med anndra ord " puss hej !

dum blondin!

haha , i inlägget innan är helt fel ! Jag la ihop fredag och torsdag haha , jag ska träffa min kusin och gå till tandläkare i morgon !

I skolan så städade vi skåpen och fika , jag fick ju gå en halvtimme tidigare eftersom ajg skulle uppträda med dansen och under dom 30 minuterna så fick resten skrapa tuggumi under borden haha , stackars dom ! Sen så uppträde jag för komunen jätte kul förutom att det var sandigt på golvet ?! Sen vid 3 så var ajg tillbaka tills skolan för att några nior skulle uppträda med deras band , as balla ! Nu är jag hemma och har precis ätit risgrynsgröt , muums ! Puss hej

godmorgon !

nejnejnej , jag ville absolut inte vakna i morse . Vill inte vara vaken nu heller. Fast det är ju skönt att det här är sista skoldagen :) ! Idag är en helt fullbokad dag , tråååkigt ! 8:30 : skolan börjar. 11:45 : skolan sluter ( jag slutar eftersom jag ska uppträda med dansen för komunen . 15:00 : Tillbaka till skolan. vet inte när det slutar men efter det ska hem och sen till tandläkaren , efter tandläkaren ska jag och mamma hämta up sara min kusin som ska sova här en natt ! Sen ska jag visst göra tacos  , pffh ! Hur ska jag finna städa mitt rum som sara ska sova i ?!



the best ever !








crasy !


smyg skriver

Nu när kicki är på toa, ÄR JAG bossen här! MOHAHHAHA.
Föresten är jag med kicki, vi ska sjunga strax och ta mer bilder!:):)

chalola

onytigt med rachelle

skoldagen i dag var kul , vi hade stads vandring med några från skolan. Det var frågor man skulle svarar på och jag och rachelle hade rätt på alla haha ! Sen när vi sluta vid halv 12 så åkte jag och rachelle till salems pizzeria och köpte en pizza som vi sedan delade på :) muuums ! men det var synd eftersom att rachelle hade vänt den upp och ner så den var typ mosad gullig som hon är haha ! Sen har vi sjungit tagit foton och massa skoj ! Nu gör hon en fiskbend fläta på mej.










Video blogg

nu ska jag  lägga in en video blogg , kanske inte den bästa men en bra början!

<

ugly betty

jag sitter här och väntar på att fula betty ska börja men hon är inte så ful ?! Det är du bara det att dom gämfört med dom där modellerna , hon kanske inte är jätte snygg men ful är hon inte , tycker jag iallafall. Men när man tar bort det fula dom har tagit på henne är hon ju jättejätte söt .Vad tycker ni ? :)


 


vi får ögonkontakt men kan vi få något mer ?






sötaste någonsin !




jag har aldrig haft någon storasyster men nu känns det som det wilma gumman !


fanfanfanfan

Det kändes jätte bra när jag vaknade , allt var bra men sen när jag kom till skolan brakade allt till skit ! det första var att Eva ska sluta , det var ju inte jätte dåligt eftersom vi inte har kommit så bra överens . men sen så ska vi inte få en ny lärare , våran klass ska splittras för fan?! JÄVLA SKIT , JAG VILL HA MIN KLASS ! Men det bra är ju att jag och rachelle ska ju ändå få gå i innebandy klassen tillsammans.Sen så skulle vi titta på värdens gamlaste film typ i 4 timmar , usch vad tråkigt !

myspys inne i stockholm

här kommer bilderna wilma tog i stan i dag , bajs på henne hon tog bort bilderna på henne ! Haha sen längst ner har vi en ful bild på mej , jag hatar min profil!











home sweet home

hallo nu är jag hemma efter en jätte mysig dag på stan med wilma :) , ja orkar inte ta fota på det jag ahr köpt men jag berättar istället . Jag köpte ett brunt halsband , ett svart halsband  ett till svart halsband , två ljus till pappas annica , en jätte fin fotfil till mamma och 4 smörknivar till familjen eftersom vi knappast har några :) Nu väntar jag tills wilma loggar in så jag kan få bilderna vi tog i dag.Hej då nu ska jag äta klart min pizza !

dagens

tjoho , nu ska jag snart åka till stan med wilma och köpa julklappar. Så här ser jag ut i dag slarvigt ed jag är ganska nöjd !



fejk skinnjacka cubus 500:-
grå t-shist veramoda
grå stor tröja mammas gammla
svarta jeans bikbok 400 :-
jätte fin liten väska mammas gammla

godmorgon !

nu skulle igentligen Rachelle vara här men hon kunde inte . Ooh det är fan tråkigt att vara ledig , inget bra på tv är det heller. Så nu ska jag först ducha och titta på film , funderar på att plugga lite men jag tror inte det jag kommer inte orka.kanske ska vara med Anna istället efter hon har slutat tror jag , sk afråga hoppas hoppas hoppas jag vill inte ha tråkigt ! Nu först ska jag ändra min blogg design , hatar min !

dagens outfit


såhär ser jag ut i dag fint och enkelt !
kofta från jc 150 :-
gråt linne från hm 60:-
svarta jeans från bikbok 400:-



Nu väntar jag bara på mamma och maten , sen ska vi ge oss iväg till sockholm och titta på kickis mammas gammla jobbar kompis typ kör , domska sjunga ni vet så där sjukt bra när det är många och bara lutar sig ner och lysnar på det sjukt bra musiken ! Läängtar . Nu ska jag titta runt på datorn puss hej.

pizza och lussubulle

mums ! Mamma,jag,stefan och johan beställde hem . sen har vi ätit lussebullar :) Älskar mammas lussebullar så mycket . Nu ska jag ÄTA MASSA GODIS OCH BLI FET!

gud vad jag hatar min bild på mej på min header , jag ser inte ens ut så i verkligheter ?! Hoppas Rachelle kan hjälpa mej och göra om den ! Puss hej

så fort ändrar folk på sig...







svart och röd

nu har jag städat,fotat,pyntat och bakat klart ! Vad skönt . Jag tycker mitt rum är städat med mamma tycker inte det hihi eftersom att inte ens har tittat under min säng , vill inte det haha vet inte vad som finns där under . Kanske en bulle elle rnågot haha ?! Sen har jag fotat en massa lägger in några här under , dom vart inte så bra men jag brukar inte fota så det gör inget. Sen har jajg fixat min som jag har köpt helt själv ! En svart som jag köpte förra året , har röda snygga kulor i så det är så jävla läckert ! Nu väntar jag bara på att vi ska äta så att jag kan få äta dom goda lussebullarna !
Sen ikväll ska jag bara vara hemma och knapra i mej massa godis !





mina fina röda naglar matchar julen och min svarta gran !




lussebullar !

har inte skrivit så mycket nu men det har varit mycket plugg ... Men nus ka jag börja blogga igen lovar hihi !


Lucia tåget i torsdags var jätte coolt seriöst ! Jag hade tuperat hår uppåt ni skulle sätt haha , men typ alla titta jätte konstigt på mitt hår haha ! Igår var jag med anna , vi hade jätte mycsigt tittade på film ! Hon skulle igentligen sova hos mej men hon gick hem vid ett typ.

Idag ska jag och mamma baka lussebullar och julpynta skriver senare , puss puss !



hihi kände för lite lucia i går , så jag hade mittbena och band haha !

jag är lat !

jag jobbade på bra i skolan fast jag hade kör nästan hela dagen men men jag sjöng bra då? I morgon har vi lucia , jätte kul ! Nej men nu måste jag läsa dumma bok ! Dumma skola !Hopas ni har haft en bra dag , puss puss !

Juste fick precis ett sms av anna som sa att det snöar skulle vilja gå och titta i förnstret men ligger i sofan så jag orkar inte haha vad lat jag är !

dh

nu har jag inte upptaderat alls på ett tag förlåt ! Men det är jätt emycket plugg *suck*.Ska skärpa mej ! Lovar. Var hos tandläkaren i måndags fick borra :S , hihi det gick jätte bra satta mej bara i stolen och blunda ! Nu ska jag titta runt lite på datorn sen ska jag titta på dh ! Har missat det två gånger nu , neeeeeeeeej !


hemma i regniga stockholm ...

Nu är jag hemma hos pappa efter en lång och härlig vecka i Östersund , vet inte om någon vill läsa min sammanfatning om hela veckan men har inget bättre för mej så jag skriver det iallafall.

På lördags morgonen så åkte jag till farfar , det gick jätte bra att flyga förutom att jag satt i mitten ... Ville verkligen sitta vid fönstret men men det gick bra. När jag kom hem till farfar tror jag gick och la mej , haha. Vart jätte trött , det är typ någon annan luft där uppe så jag sommnade på direkten sköönt!
På söndag var det första advent , jippie ! Först så åkte vi till gammelfarmor och fikade . Skönt att få träffa henne , har inte träffat henne på 2 år tror jag :) Efter vi hade vart där ett tag så åkte vi in till stan och gick runt lite och hade det mysigt ! Juste det var jätte mycket snö där , dock jätte kallt ! På måndagen så var det dags att börja jobba .. Redan vid 6 behövde jag vakna för vi skulle vara vid stallet vid 7 . I stallet fick jag mocka skit , inte så kul men sånt är livet . Sen så gick vi till kontoret och skulle jobba där , eller juste jobbade inte för jag gick och la mej och sov :) haha . På tisdagen åkte jag intetill stallet , var så himmla trött . Vart bara kontor jobb , fick typ skanna och sånt . Onsdagen fick jag åka till stallet och mocka skit sen till kontoret.Torsdagen så åkte jag till stallet , fick åka med farfar med hästen :) kul kul . Fredagen så åkte inte jag till stallet , vi åkte lägd skidor haha jag är inte bar men det var kul !
Oj nu har jag bara skrivet vad jag har gjort när jag jobbade , efter jobbet har jag tagit det lungt och spelar gitarr :) . Juste i onsdgs tror jag det var så åkte vi och tittade på världscuppen i skid skytte jätte kul !
Nu ska jag snart åka hem till "moster Eva" och pussla ! Ha det bra , för den som inte förstår så är min blogg paus över !


RSS 2.0