hej då stockholm !

är hemma hos pappa nu , sitter vid datorn och tar det lungt!Längtar tills i morgon , då åker jag till farfar i östersund. Tror inte jag kommer att blogga , jag orkar nog inte heller . Så jag tar en liten bloggpaus!usch är jätte nervös , jag tycker inte alls om att flyga . Aja nu ska jag njuta av tiden i stockholm , puss puss !

inget speciellt!

sitter här i hallen ? På mattan med datorn på benen , fråga mej inte varför jag sitter här för jag har ingen aning ! I skolan plugga jag nästan inget alls men jag hade typ idrott,kör och matte kp så det är inte konstigt.Haha jag,emelie och rachelle bytte idrott i dag till i morse , vi skulle vara med innebandy klassen , men det var bara 5 stycken med oss , haha . Kören var jätte kul förutom att jag är osäker på min sångsöst , det känns som att jag sjunger as falsk . Juste stog brevid Mimmi singman , gud så fin hon sjunger !

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan gå och hämta yvonnes resväska som jag ska få låna till farfar , åker på lördag morgon , läängtar ! Puss hej då !
Föresten så skulle jag gärna vilja att ni som läser min blogg kanske kan skicka en kommentar då och då!


snart snart

efter skolan så gick jag till min underbara rachelle för att plugga , men det vart visst inge plugg :( Vi tog varsin smoothi eller hur det stavas. Sen försökte vi vidio blogga men det gick inte alls bra , ska försöka göra det någon gång .

Nu sitter jag här och har ångest , har prov i morgon om ANT alkohol narkotika tobak och jag kan ingenting , men ajg hopppppppas det går bra :) Önska mej lycka till

Föresten nu så är det bara snart 3 dagar kvar tills jag till norrland till farfar , läängtar ! Är bara lite nervös eftersom jag ska flyga dit , har inte flygit på hudra år , men det ska nog gå bra ! Nu ska jag packa lite , puss puss !

tävling på devote

en helt underbar tävling på http://rangsmo.devote.se/ ! Bli avtecknad !

jag tror ...

jag tror jag är kär , nu vet du om det...

en underbar dag med en underbar tjej

efter jag hade åkt från pappa så var jag med Anna , först var vi bara ute och tog det lungt tills våra stor tåar började göra jätte jätte ont :O , då gick vi hem till underbara Anna , jag sminkade henne , inte fint haha ! Förlåt Anna!
Nu sitter jag och tittar på ensam mamma söker , vart jätte arg ! Nina valde Micke ?! FAAAN , hon skulle ju ta Peter , men men , Nu väntar jag tills reklamen tar slut så jag får se vad dom anndra mammorna väljer , puss puss

hemma hos pappa

förlåt förlåt förlåt , nu har jag inte upptaderat , fy !

i lördags så åkte jag och mamma till tumba för att stå i cafeterian , sen kom Frida och Johan och hälpte oss... Jag som älskar att stå och ta emot pengar, växla och sånt tyckte det var jätte kul :) Tror inte dom anndra tyckte det var så kul , men men ! Sen så skulle vi titta på JOhans match , han kanske spelade tio minuter ? Kankse inte ens det . Han fick problem med benet tror jag , det har han ju alltid haft. Synd iallafall.
Sen så kom pappa och hämtade mej , vi skulle vara själva i går kväll , för att Johan skulle sova hos Frida tror jag och Annica pappas flickvän skulle på teater . Men hon kom hem vid 10. Jga och pappa tittade på en film innan Annica kom hem och åt glass och chips :) puss hej

trååååkigt

tittar på tv och har jääätte tråkigt ! Så kom jag på att ni mina få läsare kan väl säga några bloggar ? För jag vill läsa lite mer bloggar , vill ha lite fler och titta in på lite så och då , kram kristina

mys

efter skolan åkte jag till mamma , hon stog i yvonnes affär idag . I rönninge , 50% i hela affären tills i morgon :) köpte lite grejer ! Vart ett par tights/jeans blåa , grå t-shirt med tryck och en orange as ball tröja :) Lite vågat kanske men det är jätte fint !

Skulle igentligen åka till pappa i dag men jag kände att jag behövde prata med mamma om livet, kärlek m.m , så jag åker till pappa i morgon !
Nu sitter jag och tar det lungt framför tv , nu ska jag fortsätta puss puss!


hemmahemmahemma!

kunde inte lägga in något dagens i dag ... Hade visst inga baterier , typiskt !

Jag och rachelle stannade kvar i skolan till ungifär halv 4 . Vi var så duktiga , vi pluggade jätte mycket , kanske inte jätte mycket . Men jag redovisade spanska steg 6 , bara en dialog kvar nu :)
Nu måste jag gå , ska äta blooooodpudding :S Inte gooot alls , men det får väl funka puss hej !


halt

glömde berätta att efter min träning , när jag gick hem så trillade jag typ mitt i centrum , så att alla såg mej :O , så otroligt pinsamt , alla tittade ! ! Nu ska jag fixa mej till skolan , ska försöka hinna sätta in en dagens . Hej då, nu ska jag klä på mej puss puss !

för svag o´boy ....

jag gick på träningen iallafall , behövde det ! Ville verkligen inte missa något .

Iallafall nu sitter jag och dricker en jätte svag o´boy , tog det sista! Det fanns nästan inget kvar ?! , måste varit min dumma bror som tog alla :( . Nu ska jag fortsätta dricka min svaga o´boy och vara arg!

God natt !

förkyld !

Är hemma idag från skolan , mår inte alls bra ! Är förkyld och har galet ont i magen.

Vaknade vid halv 4 i natt , hade jätte ont i magen , kunde knappt röra mej ? Gick och la mej med mamma , det känns alltid bra ! Jag vart sjukt orolig att det var något fel med mina njurar men jag gjorde något test som mamma kan. Nu har det lungnat ner sig lite!
Gick och köpte glass med min bror för någon timme sen , jätte gott ! Nu sitter jag och titta på film och tar det lungt . Tänker på att jag vill färga mitt hår lite blondare , som jag har nu fast lite blondar , naturligt .


Men nu ska jag fortsätta titt apå filmen och ta lite mer glass och ett glas o´boy!


perfekt !


Anna jag älskar dej överdrivet mycket min bästavän !








39 och 40 dagar kvar !

sitter här och skriver allt jag vill ha i julklapp , det är ju bara 39 dagar kvar :O . Jag och mamma har ju redan köpt ganska mycket till mej i julklapp , typ bara kläder , jippie ! Sen så tänker jag vad jag vill ha i födelsedags present , jag fyller ju år efter den 25 december , jul dagen :D

idag ska jga nog vara med Annica , skulle igentligen vara med natalie och dom men jag har ingen buss remsa så jag kan inte åka till tumba. Skriver i kväll puss hej

barbie ?

Hur barbie är du?

Jag älskar..
(x) att ha lösnaglar!
(x) Att ha långt blondt hår!
(/) Ha rosa på mig!
(x) Små hundar!
( ) Ha söta små accessoarer, speciellt playboy & Chanel!
(/) Hatar att gå runt i bara svart!
( ) Body Loation & body Butter
(x) Att blogga!

Jag klarar mig inte utan
( ) Läppstift! Speciellt rosa!
( ) Att gå runt utan en spegel i väskan!
(x) En kamera
(/) En kille i mitt liv!
( ) Smink!!!
( ) Hår inpackningar & balsam varje dag
(/) Rengöringsmedel

Jag bär alltid med mig
(/)Smink i min väska
( ) Ett rosa läppstift
( ) En extra tröja, ifall jag behöver byta när jag är tex i stan.
(x) Tofsar & hårgrejer

Jag är
( ) Perfekt
(x) Ful

Antal:9,5

5-10 Du är helt normal, det är väl bra för dig
10-15 Du är på spåret på att bli Barbie! :) Keep going!
15-21 Du är en riktig barbie! Go girl!

hemma!

jag och mamma gick väl iväg vid 12 , först gick vi till yvonnes affär i rönninge , jag coh mamma köpte en hel del , fast på 50 %! Sen när vi åkte in till stan för att titta på jacka ,, jag hittade en på 10 minuter , en jätte skön och varm dun jacka för 900 !




en jätte fin väst 130 kr efter rea ! Den får jag nu , resten får jag
i julklapp



en grå t-shirt med lila tryck , sen en blå tröja
som är typ halvkort ! t-shirten för 80 kr efter rea , blåa tröjan för
100 kr efter rea.



sen en skjorta rutig , mamma har en sån också !
150 kr efter rea !



haha , jätte kul!

hejsan jag hittade ett roligt test som verkar hel knasigt, var ju tvungen att prova!
skriv ditt namn med lillfingret; kristina
skriv ditt namn med armbågen; kkkkkkkkkkristina
skriv ditt namn med pannan; oii59iiw3556jhh2q
skriv ditt namn med foten; kri9destina
skriv ditt namn med näsan; kristinaa
skriv ditt namn med hälen: kkrtiiostimaq
skriv ditt namn med tänderna: nej , usch det tänker inte jag göra!
skriv ditt namn med örat:,flllllllllllllllllll.tiknhgh

fredag+lördag

i går var jag med Annica efter skolan , först var vi i tumba och jag träffa hennes nya kompisar , dom var väl trevliga men inte min "typ" . Efter ett tag åkte vi hem till henne och tittade på film , ajuste hennes pappa är och  hälsar på :) , så nu har jag träffat han , men iallafall så tittade vi på buggiman , vet inte ur det stavas med filmen var jätte jätte läskigt , haha ! Var glad att träffa annica igen , har saknat henne!

Jag gick hem ungifär kvart över 5 för jag skulle äta , sen på kvällen kom anna hem till mej och vi tittade på film och satt vid datorn , hade jätte mysigt , hon gick väl hem vid kvart över 10 eller något , sen gick jag och la mej , jätte skööönt!

Men nu ska jag iallafall snart åka in till stan och köpa en jacka , syyyynd ! För jag vill titt på antes och calles innebandy match ! , men det får bli nästa gång , puss hej !

bitch ?

Du har sagt:
[x] Hora till någon?
[x] Bög till någon?
[x] Slyna till någon?
[x] Slampa till någon?
[x] Fitta till någon?
Totalt: 5

Du har:
[x] Fuskat på ett prov?
[/] Skrikit fula ord till en lärare?
[x] Dissat en kille/tjej för att du har spanat in en ny person?
[ ] Hånglat med fler än 4 personer på en kväll?
[ ] Stått på ett bord och dansat inför folk?
[/] Spottat en person du hatar i ansiktet?
[x] Bitchslapat någon?
[x] Skrikit åt någon i telefon?
[ ] Knackat på en persons dörr du hatar och skällt på den?
[x) Sagt/Skrivit att du är snygg?
Totalt : 6

Den senaste veckan har du:
[ ] Vart full?
[ ] Skrikit åt en ungdom?
[x] Skrikit åt en vuxen?
[x] Tagit bilder på dig själv?
[ ] Vart på fest?
[x] Dissat någon?
[ ] Skolkat?
[ ] Ljugit för en kompis?
[ ] Ljugit för mamma?
[ ] Ljugit för pappa?
[ ] Hånglat med 2 personer?
[x] Vart stolt över dig själv?
[ ] Haft samlag?
[x] Slagit någon?
[x] Sökt uppmärksamhet?
[ ] Gjort något olagligt?
[ ] Skrivit via sms/nätsida/email/brev hur mycket du hatar någon?
[x] Sagt/skrivit "jag älskar dig" till någon men inte menat det?
[x] Struntat i vad någon vuxen sagt till dig?
[x] Vart förbannad?
Totalt: 9

När du var under 10 år så har du:
[x] Vart tillsammans med någon?
[x] Slagit någon?
[x] Kunnat ord som Bög/Hora o.s.v?
[x] Visste du vad sex var?
[x] Pussat någon?
[ ] Krossat fönster i skolan?
[x] Lär dig "dumma" saker av något stora syskon?
[ ] Gjort sönder något som är värt mer än 1000 kronor?
[ ] Sagt något fult ord till läraren?
[x] Blivit utslängd från klassrummet p.g.a att du vart stökig?
Totalt: 7

Övrigt:
[ ] Du är tjatig i skolan?
[x] Du är stolt över dig själv?
[/] Du gillar att vara på fester?
[/] Du gillar att ha folk runt omkring dig?
[ ] Du ska dricka denna helg? ( alkohol )
[x] Du ska möta någon du hatar nästa vecka?
[ ] Du ska skolka denna veckan?
[ ] Du vill att folk ska kopiera dig?
[x] Du är sur på någon vuxen just nu?
Totalt: 4

allt totalt: 47

0-10 : Du är helt ok. Men lite för blyg.
10-25: Du kan allt säga emot men är lite mer schysst av dig.
25-40 Bitch! du är inte rädd att göra bort dig och du är nöjd med dig själv
40-55: EY bitch! galna/egoisstiska/kaxiga personen här alltså. Dig kallar man t.o.m Bitch

sorry

har inte skrivit på ett tag nu , eller på 3 dagar . har gaft så mycket plugg och så .

I söndags så skulle jag och pappa leta efter en jacka , men vi hittade ingen ... Sen så åkte jag hem till mina kusiner innan jag skulle hem till mamma , vi kolla på film och körde singstar, hade jätte mysigt!Sen när jag åkte hem till mamma tog jag det lungt och titta på tv!

Sen i går så vart det tandläkar besök för mej , jag har ju bytt tandläkare till hallonbergen för att min tandläkare tyckte jag inte alls om. Desutom jag jag ju rädd för tandläkaren så hon vi kom till är typ speciall för dom som är rädda , jag har tydligen två ganska små hål längst bak :( , vi lagade inte , jag fick bara lära känna henne , fast jag fick testa lustgas typ , för att ajg ska bli lungnare , som en "drog" asså inte så , men jag började skratta och det känndes som att mina ben flög :) efter tandläkaren skulle jag och mamma köpa en jacka till mej, men min "käraste" bror hade visst inte sutit in några pengar ... Så jag har inte jacka :O , men jag och mamma ska leta på torsdag!

Idag efter skolan följde jag med Rachelle till tumba för hon skulle köpa jacka , tack vara mej hitta hon en :D , den var jätte fin , om jag hade pengar skulle jag köpa en också!Nu sitter jag bara hemma och väntar på att ugly betty och dh ska börja , ha en bra kväll !

gammleby 2007 !

fick en bild av Rachelle i gammleby förra året , haha både fina och inte fina minnen där ifrån . Men just den där tiden fotot togs mådde jag som bäst för jag fick vara med mina favorit tjejer Rachelle och Nicole !


trevligt trevligt

har precis kommit hem från Eva , det var jätte trevligt . Vi åt massa gott , sjöng sing star och körde bazz . Vann och förlora :) Föresten har ju pappa och Annika gjort om i vårat rum här , dom har tagit bort våningsängen för den tog för mycket plats , det var Johan som sov i den . Nu så har vi min säng och en ny säng i stället , den nya sängen är okönare än min så Johan ville sova i min hela tiden , men det kan han ju inte eftersom den är min ? , men han måste sova i den för annars kommer han typ misshandla mej , så jag får sova i den okäna sängen resten av mitt liv , eller inte för pappa och Annika är på min sida :) haha , det är dom alltid , puss hej nu ska jag tråka och störa min bror medans han försöker sova

i love dance !

har gjort en dans nu , eller den är inte riktigt klar , snart ! Jag dansar till http://www.youtube.com/watch?v=gZSLIq6YiRY älskar låten! Jag vet inte om jag ska visa min danslärare så kanske vi kan dansa till den här och den dansen vi håller på med nu? För det första så är min dans ju bra :P haha och för det anndra så är det ju alltid bra med en dans till sen för det tredje är min dans lätt så det är nog lätt att lära sig:)

Men nu ska vi snart ge oss av till Eva "moster" , hon fyller 40 år om några dagar så vi ska fira henne :) Hoppas det blir kul får träffa mina underbara kusiner Juni och Milla , älskar deras namn:) , men nu ska jag ta och fixa mej till Eva puss hej !

tänker

sitter här och tänker på allt möjligt , så kom jag och tänka på när jag och Carl var tillsammans . Vet inte varför ? Men vi var typ tillsammans i 1-2 år tillsammans , vi gjorde slut kanske 2 gånger ? , hihi vi var tillsammans i 4:an och 5:an . Han var min första kärlek , vi var så gulliga tillsammans :) , haha vilket meningslös inlägg men jga tyckte det var kul !

...

Godmorgon inga läsare  , vakna runt 8-9 idag , är fortfarannde tröt ! Skulle vilja gå och sova igen. Men min kära bror kommer snart till pappa så jag måste sitta vid datorn så mycket som möjligt innan han kommer och tar en hela tiden! , trodde att jag och pappa skulle åka och köpa jacka till med i dag men han ska jobba så det blir i morgon istället. vet inte om jag ska ta en brun eller en röd ? Tror jag har brun , mer säker i brunt.
Ha en jätte kul dag vilket jag inte kommer att ha!

....

Varför föddes jag att älska,
älska den jag inte får?
Den som älskat kan ej glömma,
den som glömt ej älskat har.
Den som älskade och glömde visste ej vad kärlek är.




Dikten säger allt jag känner...
Jga kommer aldrig glömma dej!

kärlek....

Sitter och har jätte tråkigt , pappa och annika har redan gått och lagt sej , så jag sitter vid datorn och äter mej fet ! Fy på mej , jag ska ju inte äta mer godis?
Men iallafall så kom jag och tänka på att alla jag har blivit kära i asså på riktigt inte så där i 3:an att man är ihop med alla i klassen . Men nu när jga har blivit kär , det har varit två stycken på 3 år tror jag , verkligen . Anton ( inte i hockey klassen ) pucko Broberg som tror att jag är kär i Anton i hockey klassen för att jag vill ha hans nummer ? Men iallafall Anton och ****** . Anton och jag hade varit jätte bra kompisar jätte länge , sen helt plötsligt blev jag kär och han ville bara vara kompis , men livet gick vidare. Men nu så går verkligen inte livet vidare , eftersom jag har blivit galet förelskad i en kille som ABSOLUT inte gillar mej alls tror jag . Ooh , jga känne rmej så meningslös .... Kommer jag aldrig hitta kärleken ....?

kul och tråkigt

JAG HAR I MITT LIV;

( ) Rökt
( ) Snusat
( ) Drogat
( ) Druckit så mycket att jag spytt
( ) Stulit en bil
( ) Hånglat med samma kön
(X) Sovit i samma säng med samma kön
(X) Varit kär
(X) Blivit dumpad
(X) Dumpat någon
( ) Haft sex på offentlig plats
( ) Har du haft sex senaste månaden
( ) Snattat
( ) Blivit arresterad
( ) Gått på en BLIND DATE
(x) Ljugit för en vän.
(/) Skolkat
() Sett någon död
( ) Varit Utomlands
(X) Flygit flygplan
( ) Gått vilse
(X) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa
( ) Gråtit dig till sömns
(X) Lekt tjuv och polis
(X) Sjungit karaoke
( ) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(X) Busringt
( ) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(X) Fångat en snöflinga på tungan
(X) Dansat i regn
( ) Skrivit till Jultomten
(X) Fått ett sugmärke
(X) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(X) Blåst såpbubblor
( ) Grillat på en strand
(X) Åkt inlines
(x) Åkt skidor
(X) Åkt skridskor
( ) Åkt snowboard
(X) Genomgått en operation
( ) Varit förälskad i en lärare
( ) Haft sex med min lärare
( ) Sett en del av mig själv brinna
(x) Ätit sushi
(X) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(X) Gjort en snöängel
( ) Haft ett te-party
(X) Byggt ett sandslott
(X) Hoppat i en vattenpöl
(X) Hoppat i en lövhög
(X) Somnat i skolan/på jobbet
( ) Använt ett falskt id
(X) Tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) Rört en orm
( ) Sovit under stjärnorna
(X) Blivit kittlad
(x) Blivit bestulen
(X) Blivit missförstådd
(x) Vunnit i en tävling
(X) Gått mot rött
( ) Blivit avstängd från skolan
( ) Varit i en bilolycka
() Haft kramp
( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt
(X) Hatat mitt utseende
( ) Varit vittne till ett brott
(X) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna
(X) Skrivit ett kärleksbrev
(x) Tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(X) Fått en önskan inslagen
( ) Haft sex med ett djur
() Smakat torrfoder till ett djur
(X) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(X) Kysst en spegel
(X) Sjungit i duschen
(X) Drömt att jag gift mig med någon
(X) Slickat på en lyktstolpe på vintern
(X) Suttit på ett tak
(X) Skrikit så att jag inte fått luft
(X) Pratat i telefon i mer än 4 timmar
(X) Stannat uppe hela natten
( ) Inte duschat på en vecka
() Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(X) Klättrat i träd
(x) Haft en koja
(X) Blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) Brutit någon kroppsdel
(X) Fångat en fjäril
(X) Fuskat på ett prov
(X) Glömt någons namn
(X) Sovit naken
(x ) Tatuerat mig
(x) Piercat mig på annat ställe än öronen
() Dykt djupare än trettio meter.
( ) Hoppat fallskärm

delete

jag raderar dej ur min hjärna , allt är borta ...

hemma hos min kära far!

Jobbade på bra i skolan i dag , började kusrsen och blev klar ! VI diskuterade drogor och alkohol , asså det var skolarbete , sen så vart emelie fett arg på mej och rachelle? Pallar inte skriva om det , skulle ta flera timmar.

Nu sitter jga iallafall hos min kära far , gav ett exempel att vi skulle beställa pizza , hoppas hoppas ! Det är precis det jag är sugen på , är så otroligt trött ! Hade tänkt och plugga matte här men jag glömde matte sakerna hos mamma , dum som man är! puss hej


MTV European Music Awards 2008

Har precis tittat klart på filmen med mamma vi titta på "oskuld" , någon spansk/engelsk film , gud vad sårglig. Mne iallafall nu sitter jag och tittar på MTV European Music Awards 2008 , me looove ! Jag ryser , alla sjunger så fint ! Blev inte så långt inlägg men nu ska jag fortsätta titta puss hej !

ingen bra rubrik

jobbade på riktgt bra i skolan i dag , vi hade idrott på morgonen , lite segt ! Jag hatar min idrottsgrupp , jag har med innebandy och fotbolls profilen , och det är typ bara killar . Dom har inte väckst up än så dom passar inte tjejer , så det är så tråkigt! Iallafall så, jobbade jag med matten hela tiden , ja blev klar med steg 8  , haha börja med den i dag , hoppas jag hinner redovisa i morgon :) , efter skolan gick jag till tumba igen med rachelle , hon köpte en halsduk . En som jag har hast svart , jag har en vit. När jag kom hem satte jag mej och titta på andra avenyn och åt mackor , vet inte riktigt hur jag äter men det är smulor över hela soffan ? Sen har jag syrfat lite , hitta flera klädesplagg som jag bara måste ha!
Puss , ha det jätte bra !

godmorgon

nu skriver jag ett liten inlägg innan jag ska fixa mej till skolan , har redan fixat mit hår , sov med flätor och nu så har jag släppt ut dom , wannabe wilma ( http://wimaa.blogg.se ) hår . Nej men det här vart kort , nu ska jag snart gå till bussen puss !

skola

jobbade på ganska bra i skolan , är sjukt irriterad på min kurs grupp , eller på allas ! På jag 3 får vi inte välja vilka vi ska jobba med , dom bara tar en i varje klass. Såklart får jag dom som aldrig jobbar , men det som är kul är att i ska typ skriva på ett kontrakt , haha ! Ajuste köpte Rachelles uggs i dag , jätte sköna ! Glömde nästan , jag hitta ett busskort på bussen i morse. Snäll som jag är lämna jag tillbaka det , det var min låtsas systers bästis lillasyster.

Efter skolan gick jag och rachelle till tumba , hitta en jätte fin halsduk som jag bara måst ha ! Sen titta vi på skor till henne, men vi hitta inga. När jag kom hem satte jag mej och titta på film , sen behövde jag städa innan mamma kommer hem , hon kommer nog hem snart ! Ha en jätte bra dag !


Sen så har jag och Rachelle bestämt oss för vi ska ha kläder som vi gillar , även om alla anndra tycker dom är fula !

väntar fortfarande

vem ringde dig senast? rachelle
vem pussade dig senast? mamma
vem kramade dej senast? rachelle
vad står det i ditt sjätte sms? haha nej dollar :) <3
vad brukar folk få för intryck av dig? haha vet ej
har du någon gång klätt dig horigt? nej , inte seriöst iallafall
har folk kallat dig slampa? hmm , aa , fast inte på riktigt
har du kallat någon för slampa? haha , aa
har du slagit någon riktig hårt? aa
använder du parfym? om jag kommer ihåg
vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? mitt hår ,
vem gav dig en komplimang senast? mamma
vilka slags killar faller du för? ....
vad kollar du på först hos en kille? först utseendet , men insidan är viktigast
vill du ut och festa nu? haha , nej dansa
vad är klockan? 19:35
vilken färg har din mobil?  röd
vad ska du göra nu? väntar på dansen
är du social? haha , tror det , ibland
vad tänker du när du vaknar? fan ! 
kan du gå ut utan smink? absolut 

i väntan ....

Hur naturlig är du?

(alla tjejer måste göra det här)



Du har..



( ) Mascara över 100 kr

(x) En plattång

(x) En locktång

( ) Designparfym

( ) Fondation över 200 kr

(x) Ögonfransböjare

(x) Olika borttagningsmedel

( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska

( ) Läppglans över 100 kr

( ) Hårinpackning

( ) Bodybutter

(x) Bodylotion

( ) Parfym över 300 kr

Poäng: 5



Du..



(x) Använder locktång/plattång varje dag

( ) Använder fondation varje dag

( ) Använder mascara varje dag

( )  Använder kajal varje dag

( ) Avänder läppglans varje dag

( ) Använder bodybutter varje dag

( ) Använder bodylotion varje dag

(x) Använder ansiktsrengöring varje dag

( ) Använder hårinpackning varje dag

( ) Använder hårspray varje dag

( ) Tränar på Gym

( ) Klipper dig varannan/varje månad

Poäng: 2



Du har..



( ) Tonat håret

( ) Färgat håret

( ) haft hårförlängning

( ) Piercat dig

( ) Tatuerat dig

(x) Tagit hål i öronen

Poäng: 1



Totalt: 8 p , haha så naturig !



0-10 Naturligtvis naturlig tjejen
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15 - 20 kanarie fågel i naturlig miljö
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast

skolan igen då....

ooh , i dag var det skola igen då . Jobbade inte på så bra , men jag och rachelle har lovat varandra att vi ska jobba stenhårt i morgon!Eftersom vi inte jobba så mycket gick vi ju runt en hel del , så nu har jag jätte ont i mina fötter ! Jag har ju nya skor , men om någon dag har jag väll gått in dom , hoppas jag . Efter skolan gick jag och Rachelle till tumba , hon skulle köpa vantar , men smart som hon är glömde hon lite pengar hemma , så vi åt på cafe´t istället , eller vi tog med oss. Snäll som hon är bjöd hon mej , älskar dej bästavän ! Nu väntar jag bara på att tvättmaskinen är klar så jag kan gå ner till min underbara träning ! har inte tränat på en hel vecka , ska bli skönt att få dansa igen!

Ajuste jag ska köpa Rachelles finna skor , som hon typ har använt en gång ? Pucko ! Haha ska ara köpa dom för 60 svenska rikstaler!


sånna här fast i svarta , nu slipper jag frysa
om fötterna!

http://mymoment.blogg.se , gå in till min
underbara bästavän ! Rachelle du är livet !!

älskade morbror!

Älskade morbror ringde och prata med mamma för ett tag sen och då fråga han om jag ville komma hem till honom i norge på sportlovet och åka skidor!Såklart sa jag ja , mormor ska nog också följa med , saknar Aron och hans familj så mycket , nej men nu ska jag syrfa vidare och hitta nya kläder :)

mysig dag

vakna vid nio i dag , faktist jätte skönt , men jag kanske stanna kvar i sängen ungifär till 10 . Sen så  städa jag mitt rum , eller inte riktigt damsög och damma lite bara . Sen när mamma kom hem efter hon hade handlat gick vi ut på en promenad till krysset , först skulle vi gå till mölle och ta det lungt , men så vart det inte , vi gick ju till krysset och hyrde 5 filmer :D:D , vi tittar på en nu , " just my luck " , gammal men bra . Nu står det bara 4 filmer till som vi ska titta på.
Nu ska jag titta klart på filmen sen så ska jag hjälpa mamma med maten , mumms! Ha en jätte bra kväll

hemma

efter en lång dag så är jag hemma . Först lämna jag och mamma tillbaka stövlarna som jag köpte för någon dag sen , dom kändes inte alls bra . Efter vi hade lämnat tillbaka skorna äkte vi till stan för att leta efter ett par nya , hitta två par på ungifär 15 minuter , rekord! Jag är helt hopplös när det jäller skor det kan ta flera timmar  , men inte den här gången!
jag köpte iallafall två par på skopunkten . Ett par svarta med klack , me love ! Tog på mej dom nästan på derekten , sen ett par bruna som matchar min skinjacka precis , tror dom kosta ungifär 570:- tillsammans , det var något erbjudande eller något . Sen köpte ajg världens sötaste vantar som matchar min själv gjorda halsduk , 79 :- på åhlens . Sen så letade jag och mamma efter en stor stickad tröja till mej , vi hitta en jätte fin på statium men såklart fanns det inte i min storlek.Sen så hitta jag en jätte fin stickad smörvit cardigan , som jag köpte för mina egna pengar , den var så himmla söt ! När vi kom hem var vi hemma i ungifär en timme , sen så var det ner till familjen nilsson , syster fyllde år för ett tag sen och då skulle vi fira henne , var där ett bra tag . Sen gick jag och mamma hem , god natt nu ska jag krypa ner under mammas stora täcke !

RSS 2.0